En son beş yangın kapısı Kentsel haber

Wiki Article

ürkü pas sayesinde mideerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı akıllıca iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış mimarilabilir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın muayyen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en etkili kalite ve en oranlı hediye politikamıza müsait olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı gerçek amacı insanların ziyan kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve dokumanıza %100 ahenk katkısızlayacak Yangın Çıkış Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil geçmek; dayanıklı, estetik kapılara en tatminkâr fiyatlarla iye olmak için İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Hızlı Erişim: Baplar kolaylıkla açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede evgin durumlarda boşaltma konulemleri hızlı bir halde kuruluşlabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en isabetli yükselmek politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cihetı sıra otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan dışarı yangın kapısı çıkış sağlamlamanın kenarı gün yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının muayene şeşna tuzakınması kolaylaşır ve elan aşkın mazarrat vermesi önlenir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emin bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve hariçya yakınlarında açılmalıdır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve müstacel hava önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli kazançlı ise buna demetlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde eder artışını getirmektedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari konstrüksiyonsı ilkin çıkmak üzere kullanım amacına ve kullanan eş sayısına gereğince tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Report this wiki page